Wednesday, March 17, 2010

mul on talvest jumala siiber.. - . -

tahaks juba suve ja mul on tunne, et see lumi ei sula juuliks ka ära. terve suve peaks käima mingi mütsi ja salliga nh. :D ega muud midagi, kui tundub, et eestis on jääaeg. aga ega sellel on häid omadusi ka, nt keset teed käna käia, sest on nii libe :D mõtle, on ju tore käna käia kuskil bussipeatuse juures, kus on palju inimesi. mulle meeldib.. :)



tegelt on tore, et vahelduseks talv ka on, sest ma usun et mõnel hakkaks suvest siiber kui see oleks aasta läbi ja terve elu, vahel sõidad Antarktikasse ja lõdised seal..

nagu näiteks see hull

kui aus olla, siis on seal Antarktikas tore ka. pingviinid ja jääkarud ja eskimod ja. :D jap jap, igasuguseid imelikke liigub seal, kaasaarvatud ka see tädike siin pildil.

kirjutage mulle, kui midagi vaja või lisage msn-i

piku121@hotmail.com

Tuesday, March 16, 2010


Tsäoo, homme siis 9.00 - 18.30 koolis. Sellest tuleb hull päev, kus kõik esimesse tundi (muidugi vene keelde) hiljaks jäävad ja terve tund lihtsalt magavad ja on niisama padja nägudega :)

Geograafia on see kõige hullem tund! :S Õpetajale ei tohi tere ütelda, sest muidu tuleb karm jutuajamine ukse taga. Ja mis kõige hullem - ta ajab alati soga. :D Kehaline suht nõmedaks kätte ära läinud ja.. Muud midagi.
Külastage seda lehte kaa: http://www.hot.ee/muhahaaa/

Mul siin igasuguseid toredaid lk nt: http://www.toofunnyjokes.com/picdetail.php?catId=3&tid=68 Natuke naermist. :D

Jaa naermine on minu hobi ja igapäevane asi, mis mitte kunagi päevaplaanist välja ei jää :)

PS! naerge hästi palju!

Monday, March 15, 2010


Öelge nüüd, kas me oleme normaalsed ?! Aga meil endal oli nii naljakas, et oioioii. Koolis on asi hullem, seal on 4 tauni koos ja siis on kõigil kõhud kõveras.. Aga tore, et on selliseid rõõmupalle olemas, nagu minul :) Tegelikult suudame me normaalsed ka olla. :D


Igastahes, mina ei tea kuidas sul on, aga mina käin rõõmuga koolis, nende toredate inimeste pärast, kes minu päeva särama panevad. :) Aitäh Aadu, Leedu ja Meedu. Kalli (PS! Mina olen Peedu. irw :D)

Juhuu, lõpuks näen oma sõpru pärast nädalavahetust. Aadu, Leedu ja Meedu, here I come! :D

--> Aadu Meedu Leedu

Hahhaha, esmaspäev ja juba naerukates. Ja nii läheb terve nädal.. iga tund laua all omadega :D (see pilt pole tehtud see esmaspäev) Kõik on professionaalsed nägude moondajad. Ja üldse ainult häid asju nende kohta. Anyway kool oleks ülihaige, kui neid ei oleks. Hahahha, ootan teisipäeva. :D