Thursday, August 5, 2010

heii, pole terve suvi kirjutanud. igast lahedat sai suvel, käisime soomes Serenas, Linnamäel, Heurekas ja Korkeasaarel, ma tean, et need nimed ei ütle paljudele midagi, aga suva sellest. soomes oli peaaegu iga päev 30 kraadi ja merevesi nagu supp. armas. vanaema suust tuli aint üks lause "ja nüüd rattaga sõitma" selline tore vanaema. :) selle suvega suutsime kõik oma 3 ratast katki sõita ja ühe veel ära ka kaotada.. kurb. nüüd olen kuni kooli alguseni eestis. kooli ei taha minna!! muide meil tuleb klassi 3 uut inimest. ootan huviga :D

paneks siia heameelega paar suvepilti ka, aga anett pole mulle neid ju saatnud, eksole tore.

nii kui ma soomest tagasi tulin, läksin Karepale!!!!! seal oli lihtsalt igatpidi megalahe. toredad inimesed, tore kämping ja tore ilm... käkämm: väike torm, viis puud pikali, kilekotid lendavad, räme vihm, mingi jobu kollase särgiga jookseb väljas. :D see jobu olen loomulikult mina. jou.





laager läbi, tuli katu külla. (: tore oli sinuga iga päev linnas käia ja toidupoes tšillida. ei no ei saa ka mainimata jätta, kui vahva meil ujulas oli.. :D ja siis sõitsime kahekesi viljandi. hahhahaa, katu ju bussis vait ei jää, eksole. ma muidugi läksin isale külla ja siis evelini juurde (kulmukergitus). megaäge oli eveliniga öösel linnas passida. mul oli naljakas, nagu pildilt näha. :D


nii tihe graafik oli augustis. kohe kui ma viljandist tagasi tulin, astus uksest sisse tore neiu, keda ma näen veel terve aasta koolis. :D kõik teavad juba kes ta on. nüüd hiljuti olime 4 tundi kuskil aasal, mis oli megalahe!!!! ma tahan tagasi! kohe, kui oma laagri püsti panime(mis oli megailus ja puhas), olime kõik naerukrampides. ega see mingi ime pole.. ja kõige toredamad olid need filmiklipid vincentist ja peetrist :D hhahaha, ma juba naeran. ja ei ütleks et üks meist nõgestega sai. :) armas.

ma armastan suve!! ja nüüd ma istun ja masetsen, et homme on aktus ja muide, mulle meeldib meie koolis kõige rohkem kolmapäev (Y) edu kõigile selle päevaga. minu elus sellist päeva enam ei eksisteeri. (: homse kannatan veel ära, aga ülehomme tõmban ennast oksa. ilusat päeva.