Saturday, May 22, 2010

Laupäev


ärkasin 11.30 ja vaatasin, et rosin päevitab batuudi peal. täiega suve tunne oli. kedagi polnud kodus ka veel ja me pidime rosinaga mingi muruniiduki meie kuuri ümber tõstma, aga see ei ole oluline. tähtis on see, et mul oli täna väga tore päev. siis tuli ema koos andresega koju onjo.. siis me läksime minu pangakaardile järele.(lõpuks ometi :d) varsti tuli hannes ja siis grete. oii, tore oli puid pügada xd siis me küpsetasime kooki, mis läks laiali, ups. ja siis oli lahe see, et kristofer tuli meid kiusama. mängisime siis kulli temaga. tema jaoks mängitakse kulli silmad kinni. no ma siis sain tema käest õiendada, et ma silmad lahti talle järele jooksin. :d lahe tüüp, eksole. siis me pidime gretega poodi minema. arva ära, kes veel kaasa tuli? õige, kristofer.. käis ja tõmbles meie ees, oleks peaegu veel auto alla ka jäänud. ja terve õhtu mängisime kulli ja peitust, kus muidugi MINA pidin koguaeg lugema. kristofer laulis terve päev mingit kuke laulu ja nüüd see kummitab mind xd päris lahe... a ja siis ma sõitsin tema atv-ga, see oli nii väike, et minu jalad ei mahtunud ära ja ma oleksin äärepealt põõsasse pannud. igastahes väga tore päev oli. ma lähen nüüd jäätist sööma (:

Friday, May 21, 2010

Reede



ehk siis laupäev, kuna kell on 00:33. pole nagu vääääga kaua blogi kirjutanud vmis. noh ütleme nii, et midagi erilist pole juhtunud. eelmiselt nädalavahetusel oli mul ülikiire, laupäeval klaveriga esinemine, teatrikooliga etendus ja MEETA sünnipäev ka veel, pühapäeval oli ansambliga esinemine. need esinemised oli kõige paremad vist üldse.
viimased nädalad on soojad olnud. nüüd pühapäeval lubab ainult 15 kraadi sooja. nice! et siis see aasta suvel tuleb jääaeg.
netu käis ka millalgi minu juures ja. meeta käis täna (reedel). traditsiooniks on batuudi peal pilte teha (Y)
olen praegu suht zombi siin arvuti taga, peaks magama minema, muidu kukun veel kokku ka. head ööd siis :)

PS! ma märkasin, et mul on tedretäpid tulnud :d

Saturday, May 1, 2010

Laupäev


suht lahe päev, arvestades sellega et magama sain alles kell 04.00 hommikul ja ülesse voodist 13.00 :D

hüppasin batuudil, vahetult enne oli sadanud muidugi ;D sokid märjad, pole hullu.

pool päeva käis Kristofer närvidele (nagu pildil näha), elab üle..

ja nüüd kõige põnevam osa..



õhtul grillisime, muud midagi. head ööd.